Jump to content

KORGLautaru

Members
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KORGLautaru

 1. 📌Nume : KORG Lautaru' 📌Descriere propunere / sugestie : Sa se adauge bara in partea de jos a forumului cu gradele si gradul de designer. 📌Cu ce ar putea ajuta Comunitatea ?: Nu ar mai trebui ca fiecare sa intre pe profilul membrilor sa vada ce grad are fiecare + da bine comunitatii. 📌Descriere propunere / sugestie : Sa adaugam o categorie pentru Designeri GFX photoshop. Cei ce vor sa aplice pentru gradul de designer sa posteze lucrarile lor dar sa faca si la cererea membrilor comunitatii. Cred ca ar mai da bine sa se adauge la fiecare categorie cate un banner sau ceva simbolic fiecarei categorii.. 📌Cu ce ar putea ajuta Comunitatea ?: Vom avea propriile creatii.
 2. Va multumesc tuturor! Bubu.. nu scap deloc de tine..
 3. Nick-ul tău: KORG Lautaru' Prenume:NicolaeVârsta: confidential ( doar in privat trimit ) Locaţia: ConstantaOcupaţie: Mecanic, Electrician si cel mai important Lautar.Jocul(rile) preferat(e): Fifa, CS1.6Hobby-urile tale: Muzica (din asta traiesc), construiesc boxe cum ar fi Dynacord XA2 (cautati pe google). Sunetist...Interese: Sa dezvoltam comunitatea Descriere personala: Sunt tot timpul cu zambetul pe fata, prietenos.. vorbesc multDe unde ai aflat de Comunitatea Aimerstyle?: GamtrackerNumele prietenilor aflati în comunitate (dacă există): Toti imi sunt prieteni, ma inteleg bine cu totiiO frază de sfârşit : Ce sa va spun eu de sfarsit.. Sanatate multa tuturor ❤️ si inca ceva Sa va bata vantul si ploaia, sa va treziti la Sinaia ❤️
 4. Dupa schimbarea hostului nu s-a facut o camera unde sa cantam si noi lautarii? (gluma) Multumim
 5. Cand sunt la munca, imi apar pozele, acasa nu-mi apar sau daca apar nu-s toate
 6. https://www54.zippyshare.com/v/M19aDR28/file.html unul dintre ele... celelalte nu se descarca
 7. NickName: KORG Lautaru' · IP: in privat · SteamID(cel numeric): - · Data & Ora: 00:50 · NickName-ul Admin-ului: WhiteSoul · Motiv: nu aveam pozele in cstrike, am fost verificat in cursul saptamanii asteia de 4 ori.. si de pain si de noa cu poze cu wg si n a fost nimic. nu tot timpul imi apar pozele · Dovezi (obligatoriu)

© aimerStyle

We are the new generation

Copyright © 2019 - 2021 aimerStyle Powered by Invision Community

Popular Servers

Important Links

×
×
 • Create New...