SapteDintroLovitura 0 Posted February 12 Share Posted February 12 am luat ban pe saptedintrolovitura pt ca cica am wall... daca vreti va dau wg, nici wg nu a cerut, si daca trecuta cand sa ii dau wg mi a dat ban direct... si avea 98% sa se incarce scan Link to post Share on other sites
SapteDintroLovitura 0 Posted February 12 Author Share Posted February 12 2 minutes ago, SapteDintroLovitura said: am luat ban pe saptedintrolovitura pt ca cica am wall... daca vreti va dau wg, nici wg nu a cerut, si daca trecuta cand sa ii dau wg mi a dat ban direct... si avea 98% sa se incarce scan 2 minutes ago, SapteDintroLovitura said: am luat ban pe saptedintrolovitura pt ca cica am wall... daca vreti va dau wg, nici wg nu a cerut, si daca trecuta cand sa ii dau wg mi a dat ban direct... si avea 98% sa se incarce scan Link to post Share on other sites
TheGodFatheR 22 Posted February 12 Share Posted February 12 Salut. Ai gresit sectiunea. Te rog vezi pe care sv ai luat ban si fa o cerere la categoria respectiva Link to post Share on other sites
† Knoxville † 1,038 Posted February 13 Share Posted February 13 Fii atent: 1. Ai un model (cerere) 2. Ai luat ban pe ts3? Probabil nu. 3. Cum ti-a venit idea sa postezi aici? T.c Link to post Share on other sites
Recommended Posts